Харесайте ни:

Калкулатор нужни дневни калории за отслабване

С този калкулатор можете да изчислите колко калории на ден трябва да приемате, за да отслабнете с 1 килограм за една седмица. Могат да бъдат задавани различни килограми, с които искате да отслабнете. Освен, че ще видите колко калории трябва да приемате на ден, за да постигнете нужното отслабване, калкулаторът ще ви изчисли и на колко грама мазнини, въглехидрати и белтъчини са равни тези калории. Пробвайте го, в калкулатора са въведени примерни данни, за да ви е по-лесно да разберете какво, къде да попълвате. Просто ги сменете с данните за вас.

Калкулатор дневни калории
Моля, въведете следните данни:
Пол
Височина
Вашето тегло
Вашата възраст години
Активност
Automatic recalculation   
Резултати
Метаболитно ниво
1. Нужди за поддържане на текущото тегло
Калории cal
Въглехидрати (55%) cal = gm
Протеини (15%) cal = gm
Мазнини (30%) cal = gm
B. Дневни нужди, за да отслабнете с  на седмица *
Калории cal
Въглехидрати (55%) cal = gm
Протеини (15%) cal = gm
Мазнини (30%) cal = gm
C. Нужди, за да качите тегло от  за седмица
Калории cal
Въглехидрати (55%) cal = gm
Протеини (15%) cal = gm
Мазнини (30%) cal = gm
*To lose weight, 500 calories are subtracted per day for each pound you want to lose every week. To gain weight, 500 calories are added per day for each pound you want to gain every week. However, total calorie levels < 1200 calories are not recommended and weight loss of > 2 pounds per week is also not recommended.

For a more balanced approach to a 1 pound per week weight loss, increase your activity. Decrease calorie intake by 250 calories per day and exercising to expend (use up) the other 250 calories. This approach prevents a decrease in your metabolic rate and promotes increased lean muscle mass.

AllNutritionals.com