Харесайте ни:

Научен каклкулатор онлайн

Научен калкулатор онлайн

Това е един доста удобен и функционален научен калкулатор (scientific calculator). Този калкулатор е абсолютно безплатен за ползване. Можете да правите с него бързо и лесно както основните математически операции, така и да извършвате по-сложни математически изчисления като: степенуване/коренуване, тригонометрични функции, логаритмуване, и още много други. Надяваме се калкулатора да ви свърши добра работа.

Как да използвате научния калкулатор: За да използвате калкулатора ви е нужен единствено мишока. Кликайте с него на нужните числа и операции всичко трябва да работи нормално. Отгоре в синьото поле ще виждате резултата от вашите изчисления. Можете да копирате резултатите от него както и да пействате числа в полето, които да използвате за по-нататъшни изчисления.

Ако не намирате дадена математическа функция/операция, използвайте бутона "shift" за да покажете още такива. Ако ви харесва калкулаторчето, моля споделете го с ваши приятели като сложите линк към него или чрез социалните мрежи. Благодаря!